Mogelijkheden

Eindeloos

Nul73 is als een kameleon die telkens van kleur verandert. Wij passen onze zaak namelijk continu aan de gasten aan. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Ons café is bijzonder geschikt voor borrels, feesten en partijen op maat, met speciale aandacht voor festiviteiten op creatief en cultureel vlak.

Hoe ziet úw ultieme bezoek aan ons eruit? Zakelijk of privé, wij denken graag met u mee. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

De zeven
mogelijkheden:


1. Borrel
Borrelen met uitzicht op de Sint-Jan, dat is Nul73. Het is de perfecte plek voor vriendenborrels, maar nodigt ook uit als netwerkcafé. De zakelijke borrel is hier al jaren een groot succes. Vriendelijke bediening, intieme sfeer, lekkere hapjes en drankjes, goede achtergrondmuziek: alle ingrediënten voor een gezellige borrel. Proost!

 

2. Verjaardag
Hieperdepiep. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van een prachtig kind, de verjaardag van opa óf
met …? Wat de reden voor een feestje ook is, Nul73 is the place to be. Van babyshower, kinderpartijtje en tienerfuif tot verrassingsfeest voor elk kroonjaar. Hoera!

 

3. Bruiloft
JA, ik wil… bij Nul73 onze bruiloft vieren! Wauw, wat een eer. We organiseren met liefde een prachtfeest in een sfeervolle ambiance. De locatie is sprookjesachtig, met uitzicht op de Sint-Janskathedraal. De dag is naar eigen wens in te delen. Van het aansnijden van de bruidstaart tot en met een knalfeest als afsluiter.
Een dag om nooit te vergeten.


4. Grote groepen
Nul73 is bij uitstek geschikt voor lunches, borrels of etentjes voor grote gezelschappen. Samen aan één lange tafel of al dansend door de ruimte. Alles kan, alles mag. Of reserveer op een zwoele zomerdag de stadstuin voor een high tea, lunch of diner. Daarna gezellig naborrelen en de dag is compleet.
Onze chef denkt graag mee over het menu.


5. Jubileumfeest
Een mooi feest vier je natuurlijk in het bruisende hart van Den Bosch. Bij Nul73! Wij maken jouw feest, jubileum, receptie of evenement onvergetelijk met heerlijke hapjes en drankjes, afgestemd op jouw wensen en die van de gasten. Groots of ingetogen, vertel ons wat het beste bij jou past.


6. Presentatie
Zoek je een geschikte locatie voor een presentatie, lezing, optreden, expositie of workshop? Dan is Nul73 dé plek voor jou. Bij ons gaat het om de totaalbeleving. Een ongedwongen setting met een heerlijk hapje en drankje. Genodigden voelen zich snel thuis bij ons. Dé basis voor een creatief en inspirerend samenzijn.


7. Of?
Staat jouw mogelijkheid er (nog) niet tussen? Daag ons uit met jouw specifieke wensen!
We zijn benieuwd wat we voor je kunnen betekenen…

Glutenvrij

Glutenvrij

Eten voor iedereen

Bij Nul73 Lunch & Diner Café in Den Bosch is onze passie voor lekker eten net zo groot als onze zorg voor onze gasten. We begrijpen dat allergieën en dieetwensen een uitdaging kunnen vormen, daarom hebben we een menu samengesteld dat niet alleen voldoet aan specifieke voedingsbehoeften, maar ook aan de culinaire verwachtingen voldoet.

Voor gasten met een glutenvrij dieet, inclusief degenen die lijden aan coeliakie, hebben we een uitgebreid aanbod aan heerlijke opties gecreëerd. Onze getalenteerde chef-koks gebruiken alleen de beste ingrediënten en bereiden met liefde en aandacht gerechten die vrij zijn van gluten, maar boordevol smaak en creativiteit zitten.

Of je nu komt voor een smaakvolle lunch of een uitgebreid diner, we heten iedereen welkom met open armen en zorgen ervoor dat elke hap een feest voor de zintuigen is. Bij Nul73 streven we ernaar om niet alleen aan de behoeften van onze gasten te voldoen, maar om ze ook te verrassen en te verwennen met een onvergetelijke culinaire ervaring. Kom langs en ontdek zelf hoe lekker glutenvrij kan zijn!

Vega(n)

Een van onze specialiteiten

Veganistisch & Vegetarisch eten

Sinds het bestaan van Nul73 richtten wij ons op passievol koken voor iedereen.

Toen er nog weinig tot geen animo was voor vegetarisch & veganistisch eten waren wij bij Nul73 al druk bezig met dit te ontwikkelen tot een belevenis van smaken voor onze gasten. Onze Chef heeft zich verdiept in dit onderwerp & dat proef je!

Sinds 2011 staat Nul73 bekent om zijn  eigenzinnige plantaardige gerechten. Ook vinden wij het belangrijk dat er rekening gehouden wordt met mensen met een allergie. Zo kun je bij Nul73 niet alleen terecht voor vegetarisch & veganistisch maar ook glutenvrij & Coeliakie! Kortom, bij Nul73 kun je met iedereen terecht. Zo vind je bij ons tussen een burger of een biefstukje ook een heerlijke vegan garnalen tartaar of een vegan panna cotta.

Heeft dit je benieuwd gemaakt? Kom het dan zelf beleven & reserveer bij ons een fijne avond.

Heeft dit je benieuwd gemaakt? Kom het dan zelf beleven & reserveer bij ons een fijne avond.

Speciale wensen? Bereik ons dan telefonisch, dan denken wij graag met u mee!