Contact

Vertel… dankjewel

We kunnen je wel drieënzeventig keer vertellen hoe fantastisch het is bij Nul73, maar het is veel leuker om het zelf te ontdekken. Toch? Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat bruist het bij ons. Laat je verrassen. Heb je een vraag of wil je óns iets vertellen? We zijn nieuwsgierig! Neem contact op.

073 689 3250
Torenstraat 9
5211 KK, ‘s-Hertogenbosch

Volg ons op Facebook!




Vacature: Chef-kok

Ben je op zoek naar een dynamisch, innovatief en goed geolied bedrijf in de horeca? NUL73 is op zoek naar jou! Voor ons Lunch en Diner Café zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Nul73 is gevestigd in hartje Den Bosch tegenover de Sint Jan. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste collega.

Wat bieden we je:

  • Een fijne en prettige werkomgeving ( 34 medewerkers) waarin collegialiteit, een open communicatie, samenwerking en enthousiasme centraal staan.
  • De sfeer binnen NUL73 is een combinatie van professionaliteit en gemoedelijkheid
  • Een heldere, transparante en goed georganiseerde bedrijfsvoering
  • Wij vinden het belangrijk dat zowel gasten als alle medewerkers zich thuis voelen binnen NUL73.

Wat vragen we:

Chef-Kok

Chef-Kok

In deze functie ben je eindverantwoordelijk voor de (voor)bereiding van de gerechten, het aansturen van het keukenteam ( 15 medewerkers) en je drukt een belangrijke stempel op de culinaire invulling van NUL73. Je draagt zorg voor een zo efficiënt en effectief mogelijk bereidingsproces. Recepten en menu’s worden mede door je aangereikt. Actief meedenken in de verdere professionalisering en ontwikkeling van onze organisatie wordt zeer op prijs gesteld.

Opleiding

  • Minimaal MBO niveau 4
  • Afgeronde koksopleiding

Kennis, Taken en Competenties

  • Flexibele werkhouding
  • Je vindt het leuk om creatief te zijn en de uitdaging daarin te zoeken
  • Je kunt goed samenwerken binnen de eigen afdeling en ook in de communicatie naar collega afdelingen
  • Leidinggevende kwaliteiten
  • Daadkrachtig persoon, die eerlijk en open communiceert
  • Relevante ervaring als Chef-kok of Sous-chef
  • Aantoonbare kennis van alle kooktechnieken
  • Kennis van het inkopen van (dagverse) producten/ingrediënten en ( de samenstelling van) de menukaart
  • Kwaliteitsgericht, vraagt terugkoppeling, corrigeert en verbetert
  • Enthousiast, gemotiveerd en collegiaal
  • Stressbestendig

Heb je interesse in de functie? We horen graag van je!

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd