Nul73

Terug naar

de oorsprong

 

Blijf dicht bij jezelf. Volg je hart. Leef je droom. Dat is precíes wat Edo doet.

Na het afronden van de Hotelschool in Tilburg (Rooi Pannen), SintLucas
in Boxtel en na diverse horecabaantjes trekt Edo de stoute schoenen aan.
Hij opent zijn eigen lunch- en dinercafé. Genaamd Nul73. In hartje Den Bosch, tegenover de Sint-Jan.

Met Nul73 gaat Edo terug naar de oorsprong. Naar producten vers van het land. Ambachtelijk, puur, (h)eerlijk.

Huisgemaakte sappen en soepen, rijkelijk belegde boterhammen, verrassende verwenbordjes, fingerlickin’ fingerfood, goddelijke voor-, hoofd- en nagerechten. Alles verser dan vers. Zoals het hoort. Eten zoals eten bedoeld is. Bij Nul73.

“Blije gezichten, vrolijkheid, een goede sfeer in de zaak.
Dat maakt me happy!” 
 Edo.

Edo is verantwoordelijk voor het totaalconcept. Van menukaart tot meubelontwerp en van interieurdesign tot daadwerkelijke inrichting. Zo creëerde hij een huiskamersetting waar je lekker kunt relaxen. Fijn in je
uppie met een tijdschrift of gezellig met elkaar.

“Een zaak moet zich aanpassen aan haar gasten. Niet andersom. Vergelijk ons met een kameleon die telkens van kleur verandert” – Edo.

Bij Nul73 draait het om de gast, om jou. Wij, de nul-drieënzeventigers, ontvangen je met open armen. Welkom!

 

 

Filmpjes

Neem een kijkje

bij ons binnen...

Ons promofilmpje!


 

Een heerlijk toetje

Neem een kijkje in de keuken en zie hoe er een mooi bord word opgemaakt, zodat er een heerlijk toetje op tafel kan komen te staan.


Perfect bereidt stuk vlees

Voor alle vleesliefhebbers dit perfect bereidt stuk vlees, met huisgemaakte sausje, frietjes en een frisse salade.